logo Slovenija-online.si
Peči | Lončene peči
LONČENA PEČ
MPC z DDV:
Cena po dogovoru
Strošek dostave
Po dogovoru
Medpodjetniški rabat (B2B): 0.00%
Ponudnik:
TOPLOZRAČNI KAMINI IN PEČI KERAMIKA d.o.o.
Podbevškova 18
8000 Novo mesto, Slovenija
LONČENA PEČ
LONČENA PEČ
Oddaj povpraševanje

Lončena peč 

Pri oblikovanju svojih izdelkov družba nudi možnost sodelovanja priznanih umetnikov - kiparjev, slikarjev; ali pa ustreže želji stranke po osebnem sodelovanju pri oblikovanju svojega kamina. 

 

Peči Keramika d.o.o. je danes tehnološko-organizacijsko in strokovno sodobno zasnovano podjetje, ki zna prisluhniti željam svojih kupcev in potrebam evropskega trga.
 
Strokovno in tehnološko se nenehno razvija, sledi razvojnim trendom v evropskem prostoru, pri proizvodnih procesih pa uporablja postopke in materiale, ki so okolju prijazni in zdravju neškodljivi. Družba je z izdelki prisotna v celotnem evropskem prostoru, saj izvozi cca. 30% svojih kapacitet, kar dodatno potrjuje zavidljivo kakovost izdelkov in uslug.
 
Pri svojih proizvodnih procesih uporablja surovine, ki so po sestavi fizikalnih in kemičnih lastnosti najboljši material za gradnjo vseh vrst peči in kaminov. V družbi se neprestano zavedamo, da so:
 
 - Stalnost kvalitete izdelkov
 - Strokovno svetovanje
 - Pomoč pri oblikovanju
 - Mojstrska izvedba
 - Zagotovitev kvalitetne servisne službe
 - Spoštovanje rokov in 24-mesečna
 - Garancija za brezhibnost izdelkov in izvršenih uslug
    ...je ključ do zaupanja naših kupcev.

Proizvodni program družbe Peči-Keramika, d.o.o. obsega naslednje dejavnosti: načrtovanje vseh vrst peči in kaminov proizvodnjo pečnic različnih barv, velikosti in oblik, proizvodnja uporabne in okrasne keramike po naročilu, proizvodnja keramičnih elementov za namene restavratorskih delih starih lončenih peči montažo servisiranje in vzdrževanje vseh vrst peči in kaminov zastopstava, prodajo in servis kaminskih kurišč, kovinskih in litoželezna okovja za izdelavo kaminov in peči zlasti pa: kuriščne rešetke, vratca za kamine različnih velikosti in izvedbe (s steklom ali brez), vratca za krušne peči, okovja za zidane štedilnike, dimovodne cevi in fazonski kosi vseh profilov orodja in pripomočke za vzdrževanje in uporabo peči in kaminov kot so: pribori za kurjenje in čisčenje kurišč, sesalci za pepel, orodja za peko v krušnih (kmečkih pečeh), čistila za stekla kaminov, ognjevzdržne barve v obliki sprejev, tesnilne vrvice iz kamene volne različnih dimenzij. 
 
Proizvodna tehnologija temelji na stoletni tradiciji in izkušnjah dolenjskih pečarskih mojstrov z uporabo in okolju neškodljivih naravnih materialov obdelanih na sodobni strojni opremi.
 
Proizvodna tehnologija temelji na kombinaciji oblikovanja elementov s postopkom stiskanja in vlivanja keramične mase v vnaprej pripravljene modele želenih oblik pečnic in vseh pripadajočih zaključkov potrebnih za postavitev peči.
 
Proizvodni proces je prilagojen proizvodnji za znanega kupca, kar z drugo besedo pomeni , da je vsaka lončena peč ali kamin namensko izdelan za določenega naročnika in predstavlja svojevsten unikat.Posebna pozornost se posveča ročni obdelavi elementov kalibriranju na lasersko vodenih obreznih strojih.
 
Način organiziranja proizvodnje in tehnološka oprema je zelo prilagodljiva tako da omogoča sodelovanje kupca pri oblikovanju pečnic v določeni fazi proizvodnje, v kolikor želi v izdelek vgraditi del svoje vizije oblike ali pa umetniške površinske obdelave pečnic.

Proizvodnja pečnic za izdelavo lončenih peči in kaminov je organizirana in usmerjena kot proizvodnja za znanega kupca, kar pomeni da je osnova za proizvodnjo znana oblika in barva peči, za določenega kupca, saj je oblikovanje peči del opreme bivalnega prostora in v precejšnji meri izraz individualnosti vsakega posameznika.
 
V proizvodnem programu so pečnice v petdesetih različnih oblikah in sedemdesetih različnih barvah. Izven standardnih oblik in barv, izdelujemo tudi različne druge elemente po posebnih zahtevah tudi v barvah katere niso v redni proizvodnji. 
 
Vse pečnice so pred glaziranjem dimenzijsko usklajene (obrezane), tako da je zagotovljena hitra in natančna montaža brez dodatnih obdelav na mestu montaže. Robovi pečnic so rahlo zaobljeni in poglazirani in nimajo neželjenih ostrih neglaziranih robov. 

Poleg pečnic so gradnjo peči potrebni različni zaključni kosi kot so:
vogali - pravokotni, zaokroženi-radialni 
podstavki ali »cokli« zgornji zaključki 
razni vmesni diferenčni elementi bordure
ter elementi za izvedbo priključkov
in omogočanje čiščenja peči. 

Posebni poudarek velja na izdelavi pečnic z reliefi štirih letnih časov ali rož v enobarvni ali večbarvni izvedbi. Vabimo Vas tudi, da si velikosti, oblike in barve pečnic podrobno ogledate v prostorih našega salona.

Paleta barv, ki je standardno v proizvodnem procesu, zajema skorajda sedemdest različnih barvnih odtenkov. Glazure katere uporabljamo za glaziranje so žgane na 1050 C sestavljene iz naravnih komponent in zdravju popolnoma neškodljive. 
 
Efektne-prelivajoče barve ustvarjajo neenakomeren-rustikalen videz izdelane površine in odražajo bogatstvo različnosti naravnih materialov.

Pečnice izdelujemo tudi v barvah ki niso v rednem proizvodnem procesu.

Površinska obdelava pečnic je lahko kombinirana z različnimi barvnimi okraski, slikami narave, živali, portreti ali umetniško obdelavo z eno ali večbarvno tehniko. Različne reliefe, bordure, okraske, zlasti unikatne izvedbe, po želji izvedemo v pozlačeni obliki z 24-karatnim zlatom.

Vse oblike in velikosti pečnic, so lahko v vseh barvah, ki so v redni proizvodnji ali pa namesko izdelane po želji kupca.Barvne izvedbe se cenovno razlikujejo v odvisnosti od zahtevnosti postopkov izdelave in uporabljenih materialov.
 

Toplozračni kamini 

Toplozračne peči 

Ležalni kamini  

Krušne peči 

Pizza peči 

Zidani štedilniki 

Zidane kuhinje  

Kamini Supra 

Kurišča Supra 

Kurišča Schmid 

Kurišča Kobok 

 

Lončene peči na trda goriva - Najcenejši način ogrevanja

Med peči z akumulacijsko sposobnostjo vštevamo predvsem lončene peči, krušne peči, klasične štedilnike, toplozračne peči,... skratka peči, ki so izdelane iz materialov, kateri imajo sposobnost akumulacije toplote. To so: pečnice, lončeni zidaki, šamotne opeke,... Te peči imajo značilnost, da dolgotrajno oddajajo toploto tudi po prenehanju kurjenja (12 ur in več, odvisno od izvedbe)

 

Peči in kamini - Veste kaj želite?

Toplota s sistemom

Gorivo les

KL – rokodelstvo 


Številka artikla: Minimalno naročilo:
Lončena peč 1
Čas dostave: Rok uporabe / Garancija
Po dogovoru Po dogovoru


* Cene so informativne. Povpraševanje se prekliče 8 dan od izdaje ponudbe.
** Realizacija naročila sledi v roku do 8 dni ali po dogovoru.


Izkaznica podjetja »
TOPLOZRAČNI KAMINI IN PEČI KERAMIKA d.o.o.
Podbevškova 18, 8000 Novo mesto
Kontaktna oseba:
g. Krsnik Stjepan
Telefon: 07 39 35 750
Telefaks: 07 39 35 768
www.peci-keramika.si
email
Matična številka: Registrski organ:
5908078 Okrožno sodišče Novo mesto
Davčna številka: Registrska vložna številka:
SI35761776 10378300
Identificiran za DDV: Država:
da Slovenija
Dejavnosti organizacije:
Proizvodnja keramičnih pečnic

lončene peči, toplozračni kamin, toplozračne peči, krušne peči, pizza peči, štedilniki, kamini supra, kurišča supra, lončena peč, kmečka peč, krušna peč, zidani štedilnik, kamin, kamini, toplozračni kamini, kaminska kurišča, pizza peč, toplozračna peč, kaminski vložki, supra, schmid, kobok, spartherm, pečarski šamot, pečarske malte, pečnice, ležalni kamin, toplozračni kamini, peči keramika, lončene peči, kmečke peči, toplozračne peči, krušne peči, pizza peči, kombinirane lončene peči, toplozračni kamini, kamini, notranji kamini, zunanji kamini, ležalni kamini, zidani štedilniki, pečnice za lončene peči, pečnice razne, kaminske peči, supra kamini, supra vložki, supra kaminski vložki, supra kaminske peči, kobok kaminski vložki, kobok kurišča, kabok vodni vložki, schmid kaminska kurišča, schmid vložki, schmid kamini, schmid vodni kaminski vložki, pečarski šamot, pečarske malte, okovje za peči, pečnice, montaža peči, montaža lončenih peči, popravilo lončenih peči, izdelava načrtov za lončene peči, projektiranje lončenih peči, pečarsko okovje, pečarska fugirna masa, pečarska masa, vložek za kamin, pečarska masa, peč za pizzo, ležalni kamin, kermične peči, peči iz keramike
Aplikacija Klepet: Off-Line
Artikli − zadnje objave
Toplozračni kamin s kamnito polico
Toplozračni kamin s kamnito polico
Lončena peč s klopjo
Lončena peč s klopjo
Ležalni kamin za ogrevanje prostorov
Ležalni kamin za ogrevanje prostorov
LONČENE PEČI na trda goriva
LONČENE PEČI na trda goriva
TOPLOZRAČNE PEČI
TOPLOZRAČNE PEČI
KMEČKA PEČ
KMEČKA PEČ
TOPLOZRAČNI KAMIN
TOPLOZRAČNI KAMIN
ZIDAN ŠTEDILNIK
ZIDAN ŠTEDILNIK
ZIDANA KUHINJA
ZIDANA KUHINJA
KAMINI  in LONČENE PEČI
KAMINI in LONČENE PEČI
Pregled celotne ponudbe tega ponudnika
Število objavljenih artiklov: 30

Storitve − zadnje objave
Pizza peči
Pizza peči
TOPLOZRAČNI KAMIN za ogrevanje
TOPLOZRAČNI KAMIN za ogrevanje
PEČI IN KAMINI
PEČI IN KAMINI
KERAMIČNE PEČI
KERAMIČNE PEČI
PEČI IZ KERAMIKE
PEČI IZ KERAMIKE
BARVNE PEČNICE
BARVNE PEČNICE
STANOVANJSKO KURIŠČE
STANOVANJSKO KURIŠČE
KRUŠNE PEČI
KRUŠNE PEČI
LONČENE PEČI
LONČENE PEČI
ZIDANE KUHINJE
ZIDANE KUHINJE
Pregled celotne ponudbe tega ponudnika
Število objavljenih storitev: 23

Statistika Priporoči artikel
ID ponudbe: 5446
Datum objave: 08.08.2012
Objava poteče: 31.10.2014
Ogledov ponudnika: 12120
Št. ogledov ponudb: 114821

Priporoči artikel Priporoči artikel

Prijava na e-novice Prijava na e-novice
Prijava na e-novice podjetja
TOPLOZRAČNI KAMINI IN PEČI KERAMIKA d.o.o.

Objavi nov artikel

© 2012 SiION d.o.o.